Із 1 січня ГК «Нафтогаз України» призупиняє підключення тарифного плану «Річний» для нових клієнтів

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» з 1 січня 2021 року призупиняє підключення тарифного плану «Річний» для нових клієнтів


Про це повідомила пресслужба компанії.

Усі споживачі, які вже використовують тарифний план «Річний», продовжуватимуть сплачувати за газ за ціною, яка була зафіксована на момент підключення. Клієнти, які подали чи встигнуть подати заявку до кінця року на приєднання до тарифного плану «Річний», можуть замовити перехід на тарифний план онлайн до 31.01.2021 ― у власному кабінеті на my.gas.ua.

ГК «Нафтогаз України» постійно аналізує потреби та вподобання клієнтів для актуалізації тарифних пропозицій. Оскільки половина опалювального сезону вже позаду, компанія отримує значно менше заявок на приєднання до тарифного плану «Річний». З огляду на це ГК «Нафтогаз України» вирішила призупинити нові підключення на умовах тарифного плану «Річний».

Нагадаємо, ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» запустила для всіх побутових клієнтів тарифний план на газ «Річний» у серпні 2020 року. Основна перевага цієї пропозиції полягає у можливості отримати необхідний об’єм газу, який клієнт споживає впродовж року, без передплати. За умовами «Річного» тарифного плану клієнту пропонується сплачувати за природний газ протягом 12 місяців за фіксованою щомісячною ціною.

Більше інформації про тарифний план – на сайті компанії.

Команда Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» продовжує працювати над тим, щоб пропонувати клієнтам зручні умови та вигідні ціни. Слідкуйте за нашими новинами.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар