Смертельна аварія: на Мукачівщині легковик врізався у вантажівку, загинув 20-річний юнак

Free ebooks Library zlibrary project

Інцидент трапився сьогодні вночі, близько 03:00 години у селі Страбичово. Легковий автомобіль, у якому їхала компанія молодих людей врізався у вантажівку.  Попередньо відомо, що водій ВАЗу - 25-річний житель Мукачівського району виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення. За кермом вантажівки перебував 23-річний житель с. Поляна Свалявського району. Внаслідок аварії загинув пасажир авто, житель с. Великі Лучки 2000 року народження.

         

Також постраждали водій авто 1995 року народження та ще один пасажир 2002 року народження. Як розповіли у лікарні, водія відпустили додому, адже той отримав незначні ушкодження, інший пасажир лишився у лікарі з забоями м'яких тканин, черепно-мозковою травмою, травмою колінного суглобу.

Як зазначили у поліції, у крові водія ВАЗу виявили 2.47 проміле алкоголю. Наразі чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України.

Автомобілі поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділення поліції. За фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). У справі триває слідство.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар