Ужгородські ресторатори створили гастрономічний батальйон Дельфін – заклад, який довгий час був на паузі. Наразі щодня до нього приходять 5-7 тис. людей
У Дельфіні готують 3-5 тонн безкоштовних сніданків, обідів, вечер. Заклад працює з 25 лютого та приймає відвідувачів із 9.00 до 21.00.
Волонтери займаються доставкою на вокзал, кордони, загалом по Ужгороду, а ще передають у притулок для тварин. Загалом вони працюють для 20 тис. тих, хто потребує. Це щонайменше 200 тис. грн щодня.
Основний формат – їдальня, в якій годують вимушено переселених осіб.. Проте тут також є ігровий простір для дітей, інколи грають музиканти, можна одержати різного роду інформацію, контакти, підтримку (медичну, психологічну, щодо дозвілля для дітей тощо).