Десятий "Тиждень угорської кухні" на Закарпатті пройде з 24 по 27 лютого
Організатор заходу - Закарпатська угорська туристична рада, яка має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.
"Угорська кухня - це одна із багатьох родзинок Закарпаття, такий скарб, який варто оберігати і зберегти, тим самим збагачувати туристичний потенціал регіону. Закликаємо учасників туристичного бізнесу спільно формувати туристичний бренд Закарпаття", - заявляють організатори.
Основними умовами участі закладів у «Тижні угорської кухні» є наявні угорські страви у меню та забезпечення акції в період програми.
До речі, у західно-європейських країнах така акція триває тільки один день. Утім на Закарпатті вирішили розширити акцію на період з п'ятниці до неділі.
Акція на пропоноване меню із знижкою 25%, крім п'ятниці, коли знижка має бути 50%.
Пропонується долучитися до програми ресторанам, кав'ярням, газдиням сільських садиб, винних підвалів та іншим учасникам туристичного бізнесу!
У четвер, 10 лютого, о 12.00 в Угорському домі ім. Мігая Мункачі (Мукачево, вул. Ярослава Мудрого, 10) відбудеться пресконференція з нагоди проведення десятого Тижня угорської кухні на Закарпатті.