Швидкий та легкий у приготуванні лимонний мус, яким можна балувати себе цілий рік.
Це чудовий десерт, який сподобається всій родині. Робити його нескладно, а до спільного приготування можна залучити навіть дітей. Його рецептом на своїй сторінці поділилась блогерка mamiawishappy. Рецепт розрахований на 6 порцій
Інгредієнти
Приготування:
- Розріжте лимон навпіл і приберіть середину;
- Вичавіть з неї сік;
- Вилийте сік у каструлю з цукром і желатином, підігрійте та розмішайте до однорідності;
- Перелийте в миску для збивання вершків і перемішайте;
- Розлийте по формочках — у половинки шкірки лимона;
- Дайте охолонути в холодильнику принаймні 1 годину.
Поради:
- Цукру можете додати більше, на ваш смак;
- Желатин можете замінити на інший загущувач.
Смак цього мусу зачаровує, але зверніть увагу, що лимон – алергенний продукт, тому впевніться, що не маєте алергії на цитрусові.