Маринований кавун на зиму: простий рецепт для 3 літрових банок

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Смачно 24 підготував для вас легкий рецепт приготування маринованого кавуна на зиму. Гайда готувати разом!

Рецепт приготування

  1. Ретельно помийте кавун водою, розріжте навпіл та наріжте його на шматочки.
  2. У чисті банки викладіть шматочки кавуна, залийте окропом та накрийте кришкою. Залишіть кавун настоятись в банці близько 15 хвилин.
  3. Злийте воду в каструлю, доведіть до кипіння.
  4. В банки з кавуном насипте солі, цукру, перцю горошком та влийте оцет. Залийте банки з заготовками окропом та щільно закрийте кришками.
  5. Струсніть банки, щоб всі інгредієнти змішалися, переверніть дном до гори та вкрийте теплими рушниками. Залишіть консервацію на одну добу, далі переверніть банки з кавуном та зберігайте їх у темному та прохолодному приміщені.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар