Смачно 24 підготував для вас легкий рецепт приготування маринованого кавуна на зиму. Гайда готувати разом!
Рецепт приготування
- Ретельно помийте кавун водою, розріжте навпіл та наріжте його на шматочки.
- У чисті банки викладіть шматочки кавуна, залийте окропом та накрийте кришкою. Залишіть кавун настоятись в банці близько 15 хвилин.
- Злийте воду в каструлю, доведіть до кипіння.
- В банки з кавуном насипте солі, цукру, перцю горошком та влийте оцет. Залийте банки з заготовками окропом та щільно закрийте кришками.
- Струсніть банки, щоб всі інгредієнти змішалися, переверніть дном до гори та вкрийте теплими рушниками. Залишіть консервацію на одну добу, далі переверніть банки з кавуном та зберігайте їх у темному та прохолодному приміщені.