Міжбюджетні трансферти та мистецька оплата: у Мукачеві відбулося чергове засідання сесії (ВІДЕО)

24 питання - до розгляду міських обранців. Перша цьогоріч сесія відбулася у стінах Мукачівської міської ради. Міські обранці затвердили склад молодіжної ради Мукачева, схвалили міжбюджетні трансферти в освітньому напрямку, змінили тип та назву Навчально-виховного комплексу на Горбківську гімназію Мукачівської міськради та призначили премії кращим спортсменам і тренерам громади

Депутати ухвалили приєднання «Міжнародного аеропорту Мукачево» до Ремонтно-будівельного управління, передали на баланс об'єкти завершеного та незавершеного будівництва, та затвердили програму підтримки стимулювання та створення ОСББ на 22-24 роки, розроблену управлінням міського господарства. Також прийняли низку земельних та бюджетних рішень.

Наостанок обранці розглянули питання про звернення до виконавчого комітету стосовно скасування підвищення тарифів у мистецьких закладах міста. Втім, після тривалих дискусій та аргументів рішення не ухвалили. (КАДР 00096)

Питання підняття тарифів на оплату мистецького навчання обговорюватимуть наступного тижня на засіданні гуманітарної комісії міста.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар