Готувати кухар почав ще у 16 років
Нам став 33 річний Ігор Міщенко, який вже 10 років працює шеф-кухарем у відомому мукачівському ресторані.
На шоу Ігор приготував сібас з хрусткою скоринкою, сальсою з пюре "цвітної" капусти та лимонним соусом.
Сальса була з яблука, помідора, огірка, манго та трюфельна паста.
Судді шоу позитивно оцінили страву закарпатця та взяли його у шоу, а той у свою чергу пообіцяв їм приготувати "пацали" та "бограч".
"Ви казали, що живете у маленькому місті, але показали себе як шеф кулінарної столиці. Дуже якісна страва", - зазначив суддя Ектор.
Фрагмент за участі мукачівця можна побачити з 30:15 хвилини: