22 винороби, 4 виробники закарпатської палинки, 16 будиночків з гастрономічною продукцією, 4 дні святкувань з найкращими колядницькими колективами Закарпаття
Вина власного виробництва на фестивалі представляють 22 винороби, вони привезли із собою 18 сортів вина, 30 різних найменувань, загалом майже 8 тис. літрів вина
Фестивальне містечко працює щодня з 10-ої по 22-гу годину
На святі можна скуштувати різні закарпатські страви на мангалі: ковбаски, бограч, рулька, домашня гурка, шашлик, банош. Також тут Ви знайдете унікальні фірмові страви від кухарів. А ще - ятки з медом, бринзою, сувенірною продукцією.
Сьогодні, 13 січня, о 16-ій годині офіційне відкриття фесту, розпочнеться дійство ходою колядників, далі на сцені виступить Закарпатський народний хор
Щодня з 17.00 до 20.30 на сцені фестивалю виступатимуть найкращі колядницькі колективи Закарпаття з Нижньої Апші, Ужгорода, Хуста, Іршави, Мукачівщини.