Асоціація шеф-кухарів України проводить 5 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери
Цього разу Форум відбудеться у Мукачеві.
На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах , а провідні спеціалісти ресторанної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів.
Спікери форуму:
Ігор Брагін – президент Асоціації шеф-кухарів України. Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва;
Олексій Повторейко – віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, бренд-шеф, співвласник ресторану «Стейк-Хаус НАЖИВО», « НАЖИВО Азія», « НАЖИВО Італія», викладач Кулінарної Академії;
Микола Люлько – шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». У минулому бренд-шеф мережі ресторанів «Чорноморка»;
Євген Комаров – юрист, Businessdeveloper ЮК «GLOBAL LAW», глава юридичного комітету Української ресторанної асоціації;
Євген Пластун – операційний консультант мережі ресторанів FirstLineGroup. Тренер по сервісу і комунікації. У ресторанному бізнесі 10 років, з яких 7 років на керуючих посадах.
Більше про ресторани Мукачева та Закарпаття читайте за посиланням.