У Мукачево приїдуть найкращі шеф-кухарі України

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Асоціація шеф-кухарів України проводить 5 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери


Цього разу Форум відбудеться у Мукачеві.

На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах , а провідні спеціалісти ресторанної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів.

Спікери форуму:

Ігор Брагін – президент Асоціації шеф-кухарів України. Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва;

Олексій Повторейко – віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, бренд-шеф, співвласник ресторану «Стейк-Хаус НАЖИВО», « НАЖИВО Азія», « НАЖИВО Італія», викладач Кулінарної Академії;

Микола Люлько – шеф-кухар ресторану преміум сегменту «Аляска». У минулому бренд-шеф мережі ресторанів «Чорноморка»;

Євген Комаров – юрист, Businessdeveloper ЮК «GLOBAL LAW», глава юридичного комітету Української ресторанної асоціації;

Євген Пластун – операційний консультант мережі ресторанів FirstLineGroup. Тренер по сервісу і комунікації. У ресторанному бізнесі 10 років, з яких 7 років на керуючих посадах.

Більше про ресторани Мукачева та Закарпаття читайте за посиланням.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар