Розетка завжди із собою: зручність та компактність зарядних станцій для мобільних пристроїв

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Декілька смартфонів, ноутбук та ще і навушники. Без цих атрибутів сьогодні не обходиться практично кожна сучасна людина. Робота, відпочинок, друзі та рідні і все це через смартфон. Ситуація близька кожному, як і проблема із зарядженням свої улюблених гаджетів. Замість пошуку розеток, кабелів та витрачання чимало часу і коштів, з'явився чудовий аналог. Бездротова станція, яка економить чимало дорогоцінного часу, ось ціна зручного та компактного гаджету становить в середньому 15 тисяч гривень 

Сучасний гаджет заряджатиме ваш пристрій без жодних проводів, позаяк на нього достатньо просто розмістити смартфон, який відразу почне отримувати заряд. Окрім того, це і добре економить час, позаяк завдяки технології заряджання EcoFlow X-Stream 80% зарядку можна отримати всього за 1 годину.

Відтак, серед переваг зарядної станції:

  • швидка зарядка всього за 1 годину;
  • одночасне живлення кількох пристроїв;
  • компактний розмір та не велика вага.

Натомість,заряджати пристрій можна у декілька способів. Перший - це настінні розетки змінного струму, завдяки яким станція отримає повний заряд всього за 1,5 годин. При використанні розетки у вашому автомобілі знадобиться 3,5 години. Отримати енергію можна і завдяки сонячні панелі, яка є зручним і альтернативним способом живлення. Пристрій заряджається від 100ВТ в середньому за 3-6 годин.

Придбавши бездротову зарядну станцію, ви маєте змогу зручно, оперативно та в будь якому місці - на відпочинку, в подорожі чи на роботі одночасно заряджати всі ваші мобільні пристрої. Натомість, завдяки бездротовому способі заряду можна позбутися всіх заплутаних кабелів, які наявні майже в кожному звичайно осередку зарядження пристроїв.

Працює зарядна станція завдяки технології, підтримують яку практично всі сучасні пристрої. Діє це за принципом, коли і в зарядному гаджеті і в мобільному пристрої вмонтована спеціальна індукційна котушка. Це основний критерій сумісності, завдяки якому ваш пристрій отримуватиме заряд.

На сьогоднішній день бездротова зарядка використовується для гаджетів невеликих розмірів:

  • мобільні телефони;
  • планшети;
  • Smart Watch та фітнес браслети;
  • бездротові навушники і блютуз-гарнітури;
  • електричні щітки для чищення зубів.

Такий зручний гаджет сьогодні активно набирає популярності, втім багато хто турбується про випромінювання, яке викликає серйозні захворювання. У ВООЗ підтвердили, що смартфони не є небезпечними для здоров'я людини. А бездротові зарядки, у свою чергу, створені ще простіше. Те ж саме стосується й питання про шкоду бездротової зарядки для акумуляторної батареї телефону. Розробники та інженери провели ряд дослідів та тестів, які дали зрозуміти, що шкоди для батарей смартфонів бездротова зарядка не несе, тільки якщо вона купується у офіційного продавця з ліцензією на товар та має гарантію якості.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар