Київський готель «Дніпро» викупили айтішники для створення там простіру для кіберспортсменів

Державний готель «Дніпро» у Києві за 1,1 мільярда гривень придбав засновник української кіберкоманди NAVI Олександр Кохановський разом із партнерами. На місці готелю планують зробити простір для кіберспортсменів, пише Громадське.

Про це повідомив Олександр Кохановський.

«Перемогу в аукціоні за готель «Дніпро» здобули не російські олігархи, а українські айтішники. Ми перетворимо його на перший готель у світі, повністю підготовлений для кіберспортивних івентів. У ньому будуть не тільки атрибути топового готелю

(ресторани, бари, SPA-зони, і фітнес-центри), а й унікальні кіберспортивні елементи», — зазначив Кохановський.

Там планують створити тренувальні зони, кіберспортивну сцену, номери для професійних гравців тощо.

Нагадаємо, у Києві 15 липня на аукціоні приватизували готель «Дніпро» за 1,1 мільярда гривень при стартовій ціні у 81 мільйон гривень.

Загальна площа готелю становить 12 829 м², яка складається з 12 наземних та одного технічного поверхів, бельетажу і підвалу.

Крім того, перед готелем розташований гостьовий паркінг на 56 паркомісць — земельна ділянка належить акціонерному товариству «Дніпро» на праві постійного користування.

У розпорядженні гостей 186 номерів різних типів, ресторани, бари, SPA-центр і декілька конференц-залів. Також у кімнаті даних будуть доступні аудит фінансової звітності за 2019 рік, техніко-економічне обґрунтування проєкту, юридичний і технічний аналізи.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар