Майже 60 українських підприємств вирішили перенести свої виробництва на Закарпаття

Майже 60 українських підприємств вирішили перенести свої виробництва на Закарпаття. Про це на брифінгу 14 березня повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо

За його словами, на сайті Мінекономіки представники бізнесу, котрі хочуть переміститися загалом у західний регіон подали майже 500 заявок. Також Василь Іванчо відзначив, що Закарпаття першим почало приймати підприємства з інших областей й створило кластери, до прикладу, якщо це деревообробна галузь, або меблева, то спрямовують в Тячівський і Рахівський райони, якщо текстильна, то це у Виноградівський район.

"Є у нас конкретні випадки, коли підприємства вже перемістили свої виробничі потужності, тобто вже закінчений процес переміщення. Це відбулося вчора. З трьох підприємств, які фактично перемістили свої виробничі потужності з цього загального переліку — 2 знаходяться у Закарпатській області. Інший напрям комунікації, який ми обрали для себе – це наші платники податків, які мають вільні виробничі потужності. Станом на вчорашній вечір у нас є пропозиція від 129 представників бізнесу, від територіальних громад, які готові прийняти ті чи інші виробництва", — зауважив заступник голови Закарпатської ОВА.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар