Вночі лунали сирени: результати брифінгу щодо безпекової ситуації на Закарпатті

Попри неспокійну ніч, ситуація на Закарпатті контрольована та стабільна. Про це зазначив на брифінгу голова Закарпатської ОВА Віктор Микита

За його словами, в краї активно ведуться переговори із закордонними партнерами щодо поселення та сприяння в допомозі у європейських країнах переселенців.

Також тривають перемовини щодо гуманітарних вантажів, які Закапаття отримує у великій кількості та таким чином допомагає внутрішньо переміщеним особам та військовим. Втім, у соцмережах нині шириться чимало дезінформації. Відтак, за фейки всі нестимуть відповідальність. Дві швидкі допомоги, водії яких вчинили правопорушення, вилучили закарпатські правоохоронці на потреби Збройних Сил України. Поліція також активно працює над випадками незаконного переміщення осіб через державні кордони України. Посилені роботи з боку правоохоронців тривають і на блок постах краю. Безпекові та розвідувальні заходи задля стабільної ситуації активно ведуть і в управлінні СБУ Закарпаття, представники якого закликають громадян ставитися до таких дій із порозумінням. Також на брифінгу спікери зазначили про кількість військо зобов’язаних, які стали на облік на Закарпатті. Відтак, за період війни до закарпатських військоматів прибули більше 9-ти тисяч осіб. З них близько 4000 тисяч - переселенці.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар