Наразі усі дороги державного значення в Закарпаття проїзні

Закарпаття очікує наступну хвилю вимушених переселенців, оскільки триває евакуація людей із «гарячих» точок

Про це повідомив на брифінгу голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита. На сьогоднішній день зареєстровано 100 000 людей, яких прихистила найзахідніша область України.
За його словами, область справляється з прибуттям такої кількості евакуйованих. «Ніхто не буде спати на вулиці, поки справляємося без наметів. Міська влада забезпечує садочками та школами. Закарпаття – одна з найкращих областей, яка надає притулок всім» – додав Віктор Микита.
Служба автомобільних доріг нагадує - наразі усі дороги державного значення в Закарпаття проїзні, ситуація контрольована та стабільна. Обмежень щодо руху державними дорогами нема.
За даними Державної прикордонної служби України, з 24 лютого, західні кордони України перетнули понад 1,5 мільйона осіб. Чисельність тих, які виїхали за кордон становить понад 1 мільйон 340 тисяч, з яких майже 1 мільйон 180 тисяч громадяни України, решта 165 тисяч – іноземці.
За останні два тижні до України повернулися понад 190 тисяч наших співвітчизників! Переважна більшість з них – чоловіки, які готові стати до строю зі зброєю в руках.
Усі пункти пропуску на західному кордоні (крім КПП «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі.
Також, є домовленості із угорським та словацьким консульствами. На кордоні вони будуть зустрічати групи українців по 1000-1500 чоловік.
В єдності - ми сила!

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар