«Підтоплений» бізнес: жителі Великих Ком’ят, які постраждали від паводку, зароблять вдвічі менше (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Андрій з острахом стежив за прогнозом погоди, адже дощі, які не припинялися кілька днів знову загрожували підтопленнями. Місцеві наче на пороховій бочці – ніколи не знають, коли вода підкрадеться до будинків

Цього разу пощастило – адже мало кому захочеться бути під водою двічі за півтори місяці.

«Різдвяний» паводок наробив господарю чимало лиха. Все, що було в теплицях – знищено. Та й ґрунт тут непридатний до висаджування.

Родина пана Андрія зазнала не тільки прямих збитків від паводку. Наслідки ще будуть відчутні ввесь сезон, який через підтоплення запізнився майже на місяць.

Вдвічі менше зароблятиме кожен, чиї теплиці опинилися під водою.

Господарі поспіхом надолужують втрачений час та витрачають додаткові кошти. Наталія втратила під водою насіння та саджанців на щонайменше кілька десятків гривень – враховуючи й роботу, тому нещодавній дощ неабияк її стривожив.

Місцеві нарікають – скарги постраждалих від паводку залишились непочутими. Дамба й надалі не захистить від січневого сценарію.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар