Обмеження стосуватимуться не вакцинованих: Закарпаття переходить в «червону» зону

Червоний рівень епідемічної небезпеки починає діяти на Закарпатті з 11 лютого. Про це говорили на брифінгу у прес-центрі Закарпатської ОДА. Порівняно з минулим роком рівень захворюваності значно виріс. Якщо торік у цей період виявляли трохи більше 3 тисяч хворих, то зараз ця статистика б’є рекорди, адже тільки за останні два тижні уже 10 тисяч нових випадків. Зросла і госпіталізація у регіоні. Зокрема протягом останнього тижня 30% госпіталізованих

Під забороною тепер заклади громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень на виніс, ТРЦ, розважальні заклади, ринки, магазини, спортзали та освітні осередки. Крім того, забороняється і проведення масових заходів. За словами головної епідеміологині області Вікторії Тимчик, ті хто має «зелений» COVID- сертифікат не відчують дискомфорту і зможуть відвідувати усі заклади, де повністю вакцинований персонал.

Спікери наголосили, що вакцинація важлива, аби захистити себе. Також зауважили, що з 11 лютого посилюється контроль за дотриманням карантинних обмежень.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар