Перед будівлею Закарпатської ОДА замайорів Олімпійський прапор

4 лютого в Пекіні стартували XXIV зимові Олімпійські ігри, де Україна представлена в рекордних 12-ти дисциплінах


Серед 45 вітчизняних спортсменів, які братимуть участь у змаганнях, – пятеро закарпатців. Це сноубордистка Аннамарі Данча, фристайліст Олександр Окіпнюк, гірськолижний спорт – Іван Ковбаснюк та Анастасія Шепіленко, у резерві- біатлоністка Анастасія Меркушина.

На знак підтримки спортсменів сьогодні голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко разом із керуючим справами виконавчого апарату Мирославом Щербеєм та представниками ГО «НОК України в Закарпатській області» на площі перед будівлею обласної ради підняв олімпійський прапор.

Усі дні змагань до 20 лютого символ Олімпіади майорітиме поруч із прапорами Закарпаття і України. – Олімпіада – це ігри доброї волі, які об’єднують наш глобалізований світ.

Важливо, що вони відбуваються, що їм не завадила пандемія COVID і не розбалансувала спортсменів. Тому чекаємо на цікаві змагання, будемо вболівати за наших спортсменів.

Вірю, що закарпатці гідно представлять Україну у зимових видах спорту. Пишаємося ними, бажаємо незламності, сили духу та чекаємо з перемогою, – прокоментував В.Чубірко.

На церемонії підняття олімпійського прапора був присутній відомий фехтувальник, 5-разовий чемпіон світу, 2-разовий срібний призер Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту СРСР Василь Станкович.

Він подарував очільнику обласної ради книгу «Фехтування – це наше життя», яку написав у співавторстві з головою обласного осередку АСЖ України Василем Гаджегою. Книга висвітлює історію фехтування Західної України та описує гучні перемоги Василя Станковича на фехтувальних доріжках світу.

Закарпатська ОДА, Олімпійські ігри, Олімпійський прапор, Україна, закарпатці, спорт Закарпатська ОДА, Олімпійські ігри, Олімпійський прапор, Україна, закарпатці, спорт Закарпатська ОДА, Олімпійські ігри, Олімпійський прапор, Україна, закарпатці, спорт Закарпатська ОДА, Олімпійські ігри, Олімпійський прапор, Україна, закарпатці, спорт

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної ради.

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар