Багато послуг та висока ефективність: медична клініка «Луч»

Спеціалізований медичний заклад, під назвою «Луч» вже з далекого 2006 року надає висококваліфіковану медичну допомогу. Все це робиться відповідно до ліцензії Міністерства охорони здоров’я

Тут дуже добре виконують повний комплекс заходів та багато різних послуг.
Наприклад – кодування від алкоголізму, лазерне лікування, медикаментозна терапія, соціальна реадаптація й психологічна та психотерапевтична корекція.

Хочемо Вас запевнити, що тут працюють виключно досвідчені та висококваліфіковані спеціалісти, які завжди допомагають вилікувати й тіло і душу людям, які до них звернулися.

Медичний центр і ще професійно спеціалізується на багатьох лікувальних послугах. Ми про кожну з них коротко розповімо.

У Кривому Розі проводять лазерне кодування від алкоголізму

Медична клініка «Луч» зможе провести сеанси лазерного кодування, буквально, на будь-якому стадії алкогольної залежності. І можна гарантувати, що вже, навіть, після першого сеансу людина зможе відмовитись від спиртного, а пройшовши повний курс лікування – точно і без заперечень відмовиться назавжди від алкоголю.

Виведення із запою

Тут допоможуть вивести людину навіть із самого важкого випадку. Професійні фахівці підберуть відповідні схеми крапельниць та медикаментозних препаратів, які належним чином допоможуть позбутися алкоінтоксикації та інших подібних станів.
Лікування нікотинової залежності

Серед людей така залежність буває одної з найголовніших проблем XXI століття. Клініка «Луч» позбуває нікотинової залежності, навіть, курців з багаторічним стажем. Всього пару сеансів, і Ви легко відмовитеся від цигарок на все життя.

Лікування ігроманії

Один з найкращих варіантів позбутися ігрової залежності – лазерна терапія. Адже такі необдумані й безглузді вчинки змушує робити людину адреналін. І лікарі в цій клініці всього лише за 7-12 процедур допоможуть повністю позбавитися ігрової залежності у всіх проявах.

Лікування залежності від їжі

Якщо ви бажаєте позбутися зайвої ваги та отримати фігуру про яку давно мрієте, то вам в цьому допоможе лазерне кодування. Після початкового сеансу ви зможете відмовитись від тих страв, які ви так полюбляєте, і які приносять лише шкідливе для вашого організму. А також ви почнете їсти меншими порціями й повноцінно радіти життю.

Антистресова кінезіологія

Професіонали, які працюють в цьому центрі, допоможуть увімкнути систему природного оздоровлення організму. Така система буде завжди змушувати ваш організм використовувати власні ресурси на лікування. І їхня методика легко та ефективно вирішує всілякі емоційні, психологічні та деякі фізичні проблеми.

Хороша консультація психолога

Вони також проводять індивідуальні та сімейні консультації з досвідченим психологом, орієнтовані на допомогу людям, в яких є розлади нервової системи та які відчувають саме психологічні труднощі у повсякденному житті. Звертайтеся без зволікань, їхні фахівці допоможуть Вам в тому, аби ви змінили своє життя в кращу сторону.

Регресивна гіпнотерапія

Записавши себе на сеанс гіпнотерапії, ви зможете не тільки повернутися в той момент коли відбулися події, які вчинили для Вас психотравму, але й регресії в минуле життя, щоб стати на шлях істинного духовного призначення.

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар