Інтернет-магазин ITbox: просто і зручно

Інтернет-магазин ITbox  працює на українському ринку вже близько 25 років. За цей час вони вже без ускладнень мають тісні партнерські відносини з офіційними представниками українських та світових брендів всілякої електроніки, товарів для діток, туризму та спорту

Тут завжди передбачені чесні та вигідні ціни, часті бонуси або ж кешбеки. А також при кожній покупці в цьому магазині Вам нараховуватиметься 8% на бонусний рахунок, що зробить покупки в ITbox набагато вигіднішими для Вас.

В інтернет-магазині ITbox завжди можна знайти високоякісну електроніку,  комп’ютерну техніку та купить жесткий диск для пк . Тому що, ще в далекому 2008 році магазин комп'ютерна техніки ІТвох почав роботу, як підрозділ популярної компанії «Brain Computers». І от такий довгорічний досвід дав змогу створити хороші відносини з партнерами й виробниками, ба щобільше, зрозуміти бажання і всілякі потреби своїх клієнтів. І з часом вони розвинули власну інфраструктуру зі швидкою доставкою та якісним сервісом і обслуговуванням.

Поговоримо більше про асортимент інтернет-магазину ITbox.
Основа їхнього асортименту – це в першу чергу, комп’ютерна техніка. Тут завжди буде широкий вибір, комп’ютерів, моніторів, ноутбуків. В цьому магазині ви знайдете повністю будь-що, що може знадобитися для роботи за комп’ютером.
Але не подумайте, що тільки такою технікою та електронікою асортимент магазину обмежено.

Магазин також пропонує інші розділи:

  • Побутова техніка
  • Спортивні спорядження та товари для відпочинку
  •  Товари для дітей (підгузок, одяг, взуття, іграшки)
  •  Інвентар та знаряддя для саду і садівництва
  • Побутова хімія та інші господарські товари
  • Косметика та парфумерія
  • Промислове обладнання

Цифровий інтернет-магазин має дуже зручний та хороший інтерфейс, який передбачатиме логічну структуру і має фільтри для всіх потрібних характеристик. Ви будете мати змогу знайти будь-який товар і отримати про нього всіляку інформацію дуже швидко.

Хочемо зазначити і наголосити, що весь асортимент від інтернет-магазину ITbox – це офіційний та сертифікований товар, який має хорошу гарантію від виробника.Якщо виникла ситуація, що ваша техніка чи якийсь інший товар, замовлений з магазину, потребує ремонту то Вам не треба шукати сервісний центр компанії-виробника пристрою. Ви можете звернутися в один із сервіс-центрів «Brain». Описавши проблему, ви отримаєте консультацію професіонала і якісний ремонт або обмін на аналогічний пристрій. І все це за обмаль часу і зайвих очікувань в чергах.

Для кожного клієнта також розробили програму лояльності, за допомогою якої ви матимете змогу отримувати бонуси за покупки (1 бонус=1 гривня). Цими ж нарахованими бонусами можна оплачувати наступні покупки в цьому інтернет-магазині. Ви можете ознайомитися з правилами програми лояльності у них на сайті.
Переходьте за посиланням на сайт і розглядайте весь асортимент продукції. Тут точно знайдеться щось потрібне для Вас! Також читайте відгуки від клієнтів і залишайте при потребі свій.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар