Роботизація по-закарпатськи: як родина Зейкан з Іршавщини руйнує стереотипи (ВІДЕО)

Від художньої ковки та виготовлення котлів і бруківки до високотехнологічного виробництва. Компанія родини Зейкан з Іршавщини відома далеко за межами країни. Її послугами користуються відомі бренди, яким компанія постачає ексклюзивне роботизоване устаткування. Від проекту до реалізації – все силами синів та батька, який і започаткував сімейну справу

Десятки проектів на стадії завершення, стільки ж очікують реалізації. Паралельно ведеться робота над машинами для обробки каменю, металів та зварювання, як от для компанії «Факро».

Усі вузли та елементи конструкції – розроблені на підприємстві. Те що купують інтегрується в ексклюзивні комплекси, що підвищує ефективність та продуктивність наявних на ринку аналогів.

Головне кредо родини – шукати нові можливості та братися за все складніші проекти. Тільки тоді, кажуть, вони ростуть і розвиваються.

Ламати стереотипи саме те, що їм вдається найкраще. Вони працюють на ниві, яка в області наразі незайнята. Кількість промислових роботів тут вражає, як і кількість та якість тих, що йдуть під замовлення.

Попри щільний графік та розписані на місяці замовлення – беруться тут і за експериментальні проекти. Один з таких – автономний роботизований тиранозавр у повний зріст.

Після Т-Рекса, візьметься компанія і за справжніх велетнів – це буде новий рівень технічного втілення роботів такого типу. А от якими проекти будуть в майбутньому батько і син тільки скромно усміхаються, адже переконані – нічого неможливого нема.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар