Забирає пластик, скло і папір: в Ужгороді курсує «Екобус» (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

5 виїздів та півтори тони зібраної вторсировини. Екобус уже місяць курсує Ужгородом. Нещодавно він був на 7 локаціях: вулиці Добрянській, Другетів, Тімірязєва, Кошицькій, Собранецькій, Франка та Осипенка. Запустив такий проект керівник пункту прийому вторсировини  Руслан Шварц

Пані Алла разом із сином принесли коробки з папером. Розповідає, що здавати непотріб на переробку почали 2 роки тому. Відтоді вони з сім’єю стараються сортувати сміття як вдома, так і на вулиці.

Ужгородка Юля теж у групі свідомих містян. Про таку корисну акцію дізналася із соцмереж і відразу почала сортувати сміття. Долучає до цього процесу і своїх рідних.

Гроші від вирученої вторсировини витратять на заправку та обслуговування цього ж «екобуса», каже Руслан Шварц. А наступна поїздка планується 4 лютого. Графік руху та географію маршруту можна переглянути на сторінці Проектної, 3 у фейсбуці та інстаграмі.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар