Як вберегти себе від смертельної недуги: на Мукачівщині у домашньої собаки виявили сказ (ВІДЕО)

У селі Ключарки провели позапланову вакцинацію домашніх тварин від сказу. Начальник Мукачівської районної державної лікарні ветеринарної медицини Михайло Молнар разом з іншими вет-лікарями обійшли всі дворогосподарства у селі і нагадали, що одна вакцина може врятувати життя домашнього улюбленця і його господаря

Пан Василь власник 2 собак, каже - вакцинація домашніх тварин потрібна, особливо тепер, адже нещодавно в їх селі були виявлені випадки сказу.

І хоч чотирилапі від вакцини не в захваті, але господарі усвідомлюють зробити її необхідно.

Ще минулого тижня в селі виявили випадок сказу. Маленький домашній пес перетворився у велику небезпеку. Жінка, яку вкусив скажений собака, розповідати про ситуацію не хоче. Та соромитись, кажуть ветеринари, тут нічого. Таке може трапитися з кожним. Скоріш за все, домашнього пса вкусила дика тварина. Тож варто пам'ятати, якщо ваш собака чи кіт має неадекватну поведінку, ховається в темні кутки, має безпідставну тривогу, слиновиділення - краще тварину не чіпати та звернутися до спеціалістів.

Тож, якщо ви дбаєте про своїх чотирилапих, варто пам'ятати прості правила догляду та вакцинації. А якщо хочете зробити вакцину від сказу для своїх домашніх улюбленців, можете звернутися напряму до Мукачівської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар