В Мукачеві створили нове ОСББ (ВІДЕО)

Нове ОСББ створили близько місяця тому власники помешкань у будинку номер 4 по вулиці Руській у Мукачеві. ОСББ - це об'єднання співвласників багатоквартирного будинку. Воно дозволяє господарям квартир самим вирішувати, на що вони хочуть витратити гроші і легко відстежити всі витрати

Головою ОСББ обрали молодого та ініціативного мешканця - Сергія Дудкаєва. Він каже - питань по будинку є багато і поступово всі їх будуть намагатися вирішити.

Прикладів успішних ОСББ тільки в мікрорайоні Підгоряно вже багато. До цього часу, мешканці будинку самотужки фарбували стіни, вкручували лампочки, латали дах та займалися покращенням благоустрою.

Тутешні мешканці сподіваються, що за кілька років їм вдасться покращити стан будинку та прибудинкової території. Кажуть - краще, коли сам собі господарі.

Планів у мешканців будинку багато. Замінити двері, відремонтувати дах, привести до ладу під'їзди та зробити біля будинку місце, де б могли гратися діти. Наразі тільки закінчують роботу з документами і переходом до іншої структури.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар