Засідання ТВК у Виноградові завершилося візитом поліції (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

У Виноградівській міській раді відбулося засідання ТВК. Члени комісії повинні були розглянути питання про відкликання одного депутата міської ради, та заміщення його наступним по списку

Ця скандальна депутатська історія розпочалася більше місяця тому. Одного з депутатів Виноградівської міської ради - Кузьму Андрія Андрійовича вирішило відкликати з посади вище партійне керівництво. Після такого рішення ТВК повинна була зібратися, щоб затвердити прийняття до міськради наступного по списку депутата, та вдалося це зробити лише з 3 спроби, бо попередні 2 рази, половина членів ТВК не зявлялася на засідання.

Та коли комісія врешті зібралася в повному складі, замість того, щоб винести на розгляд єдине законне питання, голова вирішила розібратися у справі більш детально, попросити письмову інструкцію дій у ЦВК, дати слово для захисту відкликаному депутату і призупинити, а не закрити засідання.

Сам депутат Андрій Кузьма, каже - не розуміє, чому його відкликали. Називає рішення сфальсифікованим і незаконним та нарікає, що його не повідомили письмово. Тому йти з посади не хоче.

Випадки відкликання депутатів, досить рідкісні. На Закарпатті така процедура відбувається вперше. Та незважаючи на непопулярність процесу, закон чітко його прописав.

Виходячи з цього, деякі депутати міської ради побачили у діях голови ТВК некомпетентність та порушення законів. Відтак, вирішили написати заяву до поліції.

Наш телеканал стежитиме, як розвиватимуться події далі та чим закінчиться резонансна справа.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар