Жінку знайшли мертвою з пакетом на голові: підозрюваного у вбивстві ужгородки затримали – ЗМІ

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Ужгородку Габріеллу Яцкович, яку розшукували поліцейські, знайшли мертвою ввечері 12 січня. Інформацію підтвердила речниця Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Тетяна Щоголєва

Нагадаємо, жінка зникла за дивних обставин ще наприкінці 2021 року. Її знайомі забили на сполох і звернулись у поліцію. А вчора ввечері молоду жінку найшли мертвою з пакетом на голові. Тіло виявили на горищі будинку її нещодавно померлої матері.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження та ведуть слідство."Решта інформації наразі – це справа розслідування. Ми повідомимо деталі трошки згодом", — повідомила Тетяна Щоголєва.

Неофіційно з власних джерел Zakarpattya24 повідомили, що вбивцю 37-річної Габріелли Яцкович все-таки затримали. Чоловік з Виноградова, на кілька років старше жінки. Телефон, з якого здійснювались повідомлення, знайшли у нього. Відомо також, що між ними були близькі стосунки. Що стало причиною вбивства, з етичних причин не повідомляємо.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар