В Мукачеві дітей змалечку привчають любити та читати книжки (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Першокласники з Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. О.С.Пушкіна вперше в житті завітали до міської центральної бібліотеки, а точніше до бібліотекидитячихмрій «Чіз»

Тут хлопчикам та дівчаткам розповіли про правила користування абонементами у бібліотеці, пояснили на скільки можна брати книжки додому, а якими можна користуватися тільки в читальному залі. Та зацікавили походженням назви слова "бібліотека".

Дітям пощастило зустріти в бібліотеці й одну з авторок дитячих казок - Наталю Стоянову. "Найкраща прикмета" так називається невелика книжка-листівка про цілком реального персонажа з Мукачева - сажотруса Берті Бачія, а ще про Миколая та про чорного котика, який за прикметою, повинен приносити невдачу, та насправді все навпаки. Письменниця не тільки розповіла про свою книжку, а й разом з присутніми виготовила листівку з глибоким підтекстом.

Раніше історія про сажотруса та кота публікувалася в українському дитячому журналі "Вечірня казка", а нещодавно вийшла окремим виданням. Книжечка з тисячним тиражем вийшла за сприяння Мукачівської міської ради.

Книжку можна не тільки прочитати, а й розмалювати та комусь подарувати у вигляді листівки, а ще прослухати аудіоверсію.Місцевим вона ще раз покаже красу рідного міста, тим хто колись поїхав звідси, листівка нагадуватиме про все хороше, а гостям Мукачева книжка-розмальовка припаде до душі та не залишить байдужими.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар