Англомовний успіх: у селі Крива школярі отримують високі показники зі ЗНО (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

У селі Крива, яке розташоване на лівому березі річки Тиса в районі так званих хустських воріт, на перший погляд – непримітний навчальний заклад. Однак вартує тільки зайти до школи, щоб відчути осередок створеного затишку для успішного навчання 120-ти місцевих учнів

Англомовний педагог Тетяна Юріївна у Кривській школі третій рік.   Хоч ніколи не мріяла стати вчителем, але доля готувала до важливої справи ще з часу свого шкільного навчання. То ж і не дивина, що однокласники при важкості виконання домашньої роботи з англійської, знали – Тетяна завжди допоможе. Тепер за плечима вчительки Тетяни Оріхан – 7 років шкільного досвіду праці.

Перші сходинки на педагогічній стежині Тетяна Юріївна проторувала у Велятинській ЗОШ, згодом у селі Крива. Незважаючи на молодий вік, вчительку англійської мови учні полюбили чи не з першого погляду. Саме на своїх уроках вона застосовує оригінальні методи засвоєння нових знань. Це співи, ігри та інші вікторини, які приносять результати.

Вихованці пані Тетяни показують не тільки високі показники із ЗНО, а ще і дружелюбну атмосферу у класах.  Саме їй цього року довірили налагодити відносини з поведінки в одному з важких класів школи. Відтак це переконує: знайшовши підхід до сучасної молоді, можна принести користь не тільки людині, а й державі. Адже зацікавивши учня в якомусь одному предметі, поступово зацікавлюєш його у всіх.

Вчитель-друг, до якого не виникає ані краплі остраху – такого напряму дотримується в учительстві Тетяна Оріхан. У її напрацюваннях наразі – освітній проект, який у 2022-му планує презентувати на огляд. Тож попереду тільки успішний англомовний рух.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар