Сонячні електростанції від Sunsay Energy: інноваційний підхід

Компанія одна з найкращих по встановленню сонячних електростанцій, оскільки вони допомагають використовувати енергію сонця ефективно, ба більше того, ви зможете його використати вигідно. Кожен хній проект стає індивідуальним рішенням, де потрібен точний розрахунок та проектування станції, аби ефективність була максимальною

Автономна сонячна електростанція має свої переваги перед вами, дізнатися більше можна на сайті https://sunsayenergy.com/ru/solar-power-for-autonomous-power (споживачі електроенергії – ред.)

Дана компанія займається встановленням сонячних електростанцій будь-якого типу.

Перше, з чого починається кожен проект – це з вимірів та визначення споживання. Досвідчені фахівці оглядають всі показники та роблять розрахунки, після чого, підбирається відповідний тип сонячної станції, який зможе закрити всі ваші потреби доволі вигідно.

Ми для Вас перечислимо можливі варіанти станцій і також коротко про них розкажемо:

Мережева СЕС

Основна умова в роботі цієї станції – це наявність підключення до зовнішньої мережі. Адже у такій системі енергія сонця не буде накопичуватись, а використовуватиметься на власне споживання з передачею в мережу. З цією станцією Ви можна закрити власні потреби, але вона зможе створювати надлишки у ясну погоду. Коли наступатимуть сутінки пріоритет буде мати центральне електропостачання.

Автономна СЕС

Даний тип станції передбачає встановлення панелей без підключення централізованої електромережі. Ваш приватний будинок чи підприємство буде забезпечене повноцінно енергією завдяки акумуляторним батареям і точному розрахунку, виходячи з кількості споживаних кВт. В автономній СЕС у зв’язці працюють відразу декілька інверторів, які забезпечують повноцінну роботу.

Гібридна СЕС

Якщо ви плануєте придбати гібридну сонячну електростанцію, то ви повинні передбачити можливість перемикання на стаціонарну енергоммережу. Про те, при аварійних відключеннях у похмуру погоду та нічний годинник, електроенергію буде надавати резервне джерело.

Ну а зараз також хочеться розповісти про комплексний підхід компанії до встановлення сончних електростанцій:

В першу чергу, як ми вже зазначали, працівники компанії виконають заміри всього об’єкта за допомогою дрона.

Справа в тому, що використання таких дронів дає можливість більш детально прорахувати всі особливості і точні розміри даху та дати прогноз на майбутню генерацію.

По-друге, компанія «Сансей Енерджі» використовує виключно інноваційне обладнання. Щоб могти з впевненістю працювати з найновішим обладнанням, команда проходить щороку понад 10 тренінгів. За допомогою цього, їхні інженери можуть можелювати станції з більшою електрогенерацією.

Третій чинник – це супроводження процес реєстрації станції. Менеджери пройшли немалий шлях відповідних знайомств та заключення договорів, принаймі із 15 обленерго. І вони, як ніхто інший, готові розповісти про всі умови та особливості підключення станцій. Поза як, вони будуть супроводжувати кожного клієнта при отриманні «зеленого» тарифу.

Важливо і те, що інсталяція сонячної станції проходить власною командою. Їхні інсталятори встановила більше півсотні електростанцій, серед яких є всі види.

І хочеться додати, що компанія «Сансей Енерджі» надає офіційну гарантію від виробника на обладнання та монтаж електростанцій на 20 рокііів.

Їхні клієнт-менеджери, завжди будуть присутні на зв’язку і будуть кожного разу готовими відповідати на будь-які запитання.

Сонячні електростанції в Україні - перспективне капіталовкладення із заділом на майбутнє. Перший крок на шляху до економії та стабільного енергозабезпечення — заповнення форми заявки на сайті.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар