Розкриті секрети краси, молодості та довголіття японців

Саме японці славляться однією з найдовших тривалостей життя у світі
Секрети довголіття японців, які живуть до речі, за статистикою в середньому до 85 років і більше, криються у активному способі життя, здоровому харчуванні, відсутності стресу, та унікальним медичним препаратам, рецептура яких створювалася впродовж багатьох віків

Якщо ви хочете, дожити до 90 років, та при цьому зберегти красу і молодість, вам варто звернути увагу на правила життя японців:

  • Раз на тиждень банний день. Підійде також сауна чи SPA
  • Берегти шкіру від надмірного впливу ультрафіолету
  • Уникати стресу. Планувати свій день заздалегідь та не перевантажувати себе
  • Приділяти час хобі
  • Багато часу проводити на свіжому повітрі
  • Щодня робити зарядку
  • Використовувати у щоденному догляді ефірні олії
  • Звичка правильно харчуватися: більше овочів, фруктів та морепродуктів
  • Використовувати секрети японської медицини

Відтепер рецепт краси та довголіття відкритий і для українців. Нещодавно на території нашої держави з'явилася перша та єдина компанія поставщик вітамінів, дієтичних добавок та косметики, що понад 25 років працює для внутрішнього ринку Японії - YOTSUBA JAPAN https://yotsubajapan.com.ua/product-category/nutrients/

Компанія напряму працює з японськими науковцями та заводами, щоб зберегти секретну технологію виробництва та дозволити українцям відчути на собі японську якість.

Компанія взяла собі за кредо, один відомий японський вислів - "Хворобі краще запобігти, ніж її лікувати". Тож, якщо вам важко відмовитись від шкідливого харчування, ви не уявляєте своє життя без щоденних стресів, недостатньо спите, та ведете неактивний спосіб життя, вам необхідно додати до щоденних звичок прийом вітамінів та бадів. Вони допоможуть втриматись на плаву в потоці сучасного швидкого ритму життя, залишатися урівноваженими, краще концентруватися та досягати поставлених цілей і завдань, краще себе почувати та відмінно виглядати.
YOTSUBA JAPAN гарантує своїм клієнтам унікальний склад препаратів, що підібраний вченими, інноваційні технології створення всіх продуктів з високою концентрацією активних речовин та з сировини органічного походження. Всі препарати клінічно протестовані та мають доведену високу ефективність і міжнародні сертифікати підтвердження якості.

Для зручності клієнтів, компанія створила он-лайн магазин зі зручним меню, актуальними цінами та завжди наявними товарами.

Патчі для шкіри під очима, зволожуючі есенції, креми та маски розроблені в лабораторіях Японії - та косметика, яка допоможе і в 40 виглядати на 20. На сайті також великий перелік вітамінів та біологічно активних харчових добавок - для мозку, імунітету, для волосся та нігтів, для схуднення, для печінки та опорно-рухового апарату, інші. Для тих хто займається спортом, турбується про свою красу і здоров'я та навіть для дітей. Всі препарати протестовані, мають відповідні сертифікати якості та унікальний склад і технологію виробництва. Тож готові зробити ваше життя кращим, а вас здоровішими та зберегти молодість і красу надовго.

 

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар