З колядою та передачею віфлеємського вогню: підсумки сесійного засідання Ужгородської міської ради (ВІДЕО)

З колядою та передачею віфлеємського вогню. В Ужгороді розпочала роботу сесія міської ради. На порядку денному більше 25 питань. Серед найважливіших – бюджет на 2022 рік. Чи прийняли його депутати та які ще питання розглядали на крайній сесії міської ради розкажемо у сюжеті вже за мить

Крайня на цей рік сесія міської ради розпочалась із колядок та передачі віфлеємського вогню. Після урочистостей депутати перейшли до порядку денного. Найважливіше питання – проєкт бюджету Ужгородської ОТГ на 2022 рік депутати прийняли одноголосно.

Пріоритетними у фінансуванні Ужгорода наступного року залишаються такі галузі як освіта, соціальний захист, медицина, спорт, житлово-комунальне господарство і туризм.

Говорили й про фінансування громадського транспорту в місті.

Після заслухання  усіх думок депутати виділили на наступний рік 26 мільйонів для функціонування громадського транспорту. Також, до міських обранців звернулись ужгородці, які просять відремонтувати дорогу по вулиці Боб’яка.

Близько десяти проєктів рішень стосувалися приватизації земельних ділянок. Ряд питань, які депутати минулої сесії перенесли, сьогодні дорозглянули і закрили крайню сесію 21 року.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар