Санавіація в дії: новонародженого з Ужгорода гелікоптером транспортували до Львова (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Біля пологового будинку в Ужгороді чатує швидка. За кілька хвилин у неї зайде мама з новонародженою дитиною.  Медики Ужгородського міського пологового будинку виявили у малюка якому всього 4 дні, небезпечну ваду серця. Стан дитини погіршувався і потребував негайного фахового оперативного втручання

Врятувати життя маленького закарпатця, погодились медики зі Львову. Саме тому з пологового швидка вирушає до аеропорту «Ужгород».

За кілька днів перебування у пологовому, стан дитини покращився, що дало змогу зробити наступне. Хлопчика на неінвазивній вентиляції, бригадою  екстреної медичної допомоги  доставили в аеропорт до медичного гелікоптера.

Львівська область –  перша в Україні, де стартував пілотний проєкт аеромедичної допомоги.

Починаючи з 1 квітня, львівські бригади санавіації обслуговують сім областей: Львівську, Закарпатську, Івано-Франківську, Волинську, Рівненську, Тернопільську і Чернівецьку. На Закарпаття така допомога прибула вперше.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар