Грошова норма харчування дітей та облаштування «туристичного офісу»: виконком у Мукачеві (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Новому поколінню – нові норми харчування. У стінах Мукачівської міської ради відбулося засідання виконкому, на якому йшлося про встановлення денної грошової норми за харчування дітей у закладах дошкільної освіти в межах Мукачівської міської територіальної громади

Облаштування «туристичного офісу» на площі  Духновича-2, в приміщенні  колишнього ЦНАП, придбання меблів – це все передбачено в програмі розробки брендингу Мукачівської громади. Також створення панорам найяскравіших туристичних локацій громади на платформі Virtual Ukrain, забезпечення функціонування  порталу «Visit Muckachevo». Окрім цього йшлося про зміни у фінансовому плані «Мукачівської центральної районної лікарні» на 2021 рік.

На засіданні виконавчого комітету схвалили проект бюджету Мукачівської міської територіальної громади на 2022 рік. Окрім цього, на сесійному засіданні схвалили й проект Програми розвитку туристичної галузі. В цілому, показник доходів бюджету Мукачівської міської територіальної громади на 2022 рік обраховано в сумі понад 1 млрд. 336  млн. грн. Схвалили й проект Програми розвитку економічної, міжнародної та інвестиційної діяльності Мукачівської громади.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар