В Ужгороді трапилася аварія з патрульним авто: поліцейські мчалися на виклик про грабіж

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Вчора, 13 грудня, на вулиці Минайській в Ужгороді автомобіль патрульних поліцейських Mitsubishi Outlander потрапив у ДТП


Як повідомив речник Управління патрульної поліції у Закарпатській області Ернест Завадський, екіпаж патрульних їхав на виклик про грабіж. Службовому авто не надали перевагу у русі. Через деякий час така ж ситуація сталася ще з одним екіпажем.

Ужгород, грабіж, патрульні, аварія, ДТП

За словами Ернеста Завадського, автомобільна аварія сталася на вулиці Минайській близько 19:40. Екіпаж патрульних на автомобілі Mitsubishi Outlander їхав на виклик про грабіж.

«Службове авто їхало з увімкненими проблисковими маячками та сиреною на виклик про грабіж. Інший учасник дорожнього руху не надав перевагу у русі службовому автомобілю Mitsubishi Outlander, виїхав йому назустріч, внаслідок чого відбулося зіткнення», – сказав Ернест Завадський.

Ужгород, грабіж, патрульні, аварія, ДТП

Вже через деякий час подібна ситуація сталася на вулиці Толстого поблизу площі Хмельницького: «Ще одному службовому авто також не надали перевагу у русі. Автомобіль патрульних рухався із проблисковими маячками синього та червоного кольору, а також зі звуковою сиреною. Водій Skoda не надав переваги у русі патрульним», – додав Ернест Завадський.

Поліція на обох водіїв склала адмінпротоколи за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів). «Усі оформлені матеріали будуть передані до суду», – сказав Завадський.

Ужгород, грабіж, патрульні, аварія, ДТП Ужгород, грабіж, патрульні, аварія, ДТП

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар