Сьогодні вирушив перший поїзд з Маріуполя в Рахів

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

З Маріуполя в Рахів сьогодні вранці, 13 грудня, вирушив перший склад із максимально комфортними купе

Як розповів заступник директора пасажирської компанії "Укрзалізниця" Олександр Шевченко, на перший рейс було продано квитки на 60% місць.

"Це перші 10 нових вагонів, які "Укрзалізниця" отримала цього року. Для нас було важливо поставити їх саме на цей рейс Схід-Захід, він є найдовшим за часом прямування та відстані в історії "Укрзалізниці", - розповів він.

Склад виїжджає з Маріуполя через Запоріжжя, Дніпро, Білу Церкву, Бердичів, Львів, Буковель.

"Фактично ми зробили все, щоб людині, яка їде на лижний відпочинок, було максимально зручно в цьому поїзді, - продовжив Олександр Шевченко. - У вагонах є полички для лиж, місця для сноубордів та для туристичних рюкзаків. Купе закривається та ставиться на сигналізацію".

За його словами, ця безпечна та зручна подорож ще й для сімей, оскільки у вагонах є столики для сповивання дітей, а в купе обладнано зручне регульоване освітлення.

Розклад потяга залежатиме від пасажиропотоку. Також до складу можуть додавати ще вагони. Зокрема, "Укрзалізниця" має отримати ще 10 вагонів до кінця цього року.

Склад вирушив за маршрутом, у дорозі він перебуватиме 27 годин.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар