Мати наносила численні побої: на Свалявщині з сім’ї вилучили двох діток

Про це йдеться у повідомленні на сайті Свалявської міської ради


За повідомленням поліції від 09.12.2021 року, про нанесення тілесних ушкоджень дітям їх матір’ю, працівниками служби у справах дітей Свалявської міської ради спільно з працівником поліції та медичною сестрою Свалявського ЦПМСД  було здійснено виїзд по місцю проживання дітей.

За результатами обстеження комісією виявлено дітей у загрозливому стані, з численними синцями і ссадинами.

Мати дітей знаходилась вдома, як з‘ясувалося вона вагітна, комісії пояснила, що била дітей через непослух, свою вину не заперечувала. Комісією вирішено негайно відібрати дітей з сім‘ї.

Дітей службою доставлено до дитячого відділення Свалявської міської лікарні, де проведений огляд, рентгенологічне обстеження.

Службою скеровано листа до поліції про необхідність внесення випадку в ЄДР та відкриття справи по факту побиття дітей та притягнення матері до відповідальності.

Наразі службою буде вирішуватися питання батьківських прав батьків.

батьківські права, Свалява, діти, комісія батьківські права, Свалява, діти, комісія батьківські права, Свалява, діти, комісія батьківські права, Свалява, діти, комісія батьківські права, Свалява, діти, комісія батьківські права, Свалява, діти, комісія батьківські права, Свалява, діти, комісія

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар