Шість областей України підписали Меморандум про співпрацю на Закарпатті (ВІДЕО)

Закарпаття приймало економічний форум, присвячений міжрегіональній співпраці шести областей України задля розвитку регіонів. Мета заходу - обговорити інструменти та налагодження міжрегіональної співпраці. Серед спікерів та учасників – народні депутати України, представники Міністерства розвитку громад, голови та представники комітетів Верховної Ради України, керівники обласних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та спеціально запрошені закордонні гості

У панельних дискусіях учасники мали змогу поспілкуватись та розповісти про свій управлінський досвіт і здобутки регіонів. Спікер Закарпатської облради  Володимир Чубірко разом з представниками Львівщини, Луганщини, Рівненщини та Тернопільщини взяв участь у панельній дискусії на тему «Міжмуніципальне та міжрегіональне співробітництво — один із інструментів регіонального розвитку».

За його словами Закарпаття готове простягнути руку дружби колегам, ділитися досвідом і підкласти плече у реалізації проектів. Також, у рамках форуму сторони підписали меморандум про Міжрегіональне співробітництво між Вінницькою, Житомирською, Закарпатською, Луганською, Рівненською та Тернопільською областями у рамках дводенного форуму «Інструменти економічного розвитку регіонів». Від Закарпаття свої підписи на офіційному документі поставили підписи голова Закарпатської облради Володимир Чубірко та виконуючий обов’язки голови Закарпатської обласної державної адміністрації Петро Добромільський.

Договір, який підписало шість областей України  передбачає технічну та консультаційну  підтримку між учасниками, допомогу у налагодженні партнерських зв’язків як усередині країни, так і за її межами.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар