На дороги столиці відправили спецтехніку через погіршення погоди

Гідрослужби та техніка для протиожеледної обробки працюють у посиленому режимі

У столиці продовжуються дощі. Протягом доби можливе посилення опадів, метеорологи прогнозують перехід температури до мінусових значень до вечора. За таких метеоумов залучено відразу кілька служб КК "Київавтодору".

Працює і техніка для обробки доріг та мостів протиожеледними засобами.

Посилено увагу до стану покриття на шляхопроводах, підйомах та спусках, бруківці, тротуарах. Нині задіяно 131 одиницю спецтехніки.

У місцях можливих підтоплень чергує техніка та бригади гідрослужб. Крім того, у тунелі на вул. Е. Теліги на Дорогожичах виконують профілактичні роботи з перевірки насосів та додаткового очищення зливоходів.

Загалом, "Київавтодор" має 458 одиниць основної та 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу та нанесення протиожеледних засобів.

"Просимо водіїв бути уважними на дорогах, дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та інтервалу. А тим, хто ще не встиг змінити літню гуму на зимову, необхідно це зробити якнайшвидше, щоб не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху", — йдеться на офіційному сайті Києва.

У середу, 8 грудня, вдень у Києві очікується сильний снігопад. Він продовжиться і ввечері, але поступово слабшатиме. Температура повітря вдень 0-2 градуси, вночі -1-3 градуси. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар