Якою буде погода на Закарпатті цього тижня – синоптики

Яку погоду очікувати закарпатцям цього тижня розповіли в Закарпатському центрі з гідрометеорології

Як зазначають синоптики, в понеділок 6 грудня на Закарпатті:

Хмарно, вночі слабкі, вдень помірні опади у вигляді дощу, в горах місцями з мокрим снігом та снігом. Вночі та вранці подекуди: туман, на гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла – 3° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір’ї 0-2° морозу.

У вівторок 7 грудня:

Хмарно, часом слабкі, місцями помірні опади: дощ, в горах місцями мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці: подекуди туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла – 3° морозу, вдень 4° тепла – 1° морозу, на високогір’ї вночі до 5°, вдень 2-4° морозу.

У середу 8 грудня:

Хмарно з проясненнями, місцями слабкий мокрий сніг та сніг, вдень подекуди дощ. Вночі та вранці подекуди туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 3° тепла – 2° морозу, на високогір’ї вночі до 7°, вдень 3-6° морозу.

Консультація на наступні 2 доби, 9 та 10 грудня:

9.12. Без істотних опадів. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір’ї вночі до 7°, вдень 0-2° морозу.

10.12. Часом дощ, в горах місцями мокрий сніг та сніг. Температура повітря вночі 2° тепла – 3° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір’ї 0-2° морозу.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар