Пряник «Дубівська ОТГ»: крафтові вироби створює майстриня на Тячівщині (ФОТО, ВІДЕО)

Free ebooks Library zlibrary project

Більше тисячі пряників за власним рецептом вже створила педагог Ярослава Горничар. Зараз приділяє багато уваги улюбленому хобі – випіканню крафтових смаколиків. Майстриню надихнули рідні сини Дмитро та Валерій, адже спочатку намагалася вгодити їм

Розтопити мед, сироп та цукор на середньому вогні, поки маса ще не забарвилася у золотистий колір – поступово додати масло. Опісля дати спокій аби застигло, тоді й додати яйце та борошно, не забувши й про спеції (імбир, корицю та мускатний горіх). 

Коли тісто за унікальним рецептом готове на 100% - продавлюємо його у форми. Потім – ставимо запікати. Далі ж – прикрашати, тут вже справа фантазії. Ми теж спробували доповнити пряники логотипом нашого телеканалу.

Поштучні пряники із зображенням героїв із різних комп’ютерних ігор і портретів іменинників та цілі пряникові будиночки, що тільки не виготовляє Ярослава власними руками. Якщо раніше створювала лише для родини та знайомих, то зараз її смачні вироби мандрують і до інших областей. Майстриня виготовила й пряник «Дубівська ОТГ», який увійшов у локальний кошик крафтової продукції.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар