Місцевий “головний біль”: бездоріжжя села Червеньово (ВІДЕО)

Не автошлях, а напрямок, домогтися ремонту якого місцеві вже десятиліттями не в змозі. І попри численні прохання та звернення, тут відновили частину дороги лише в кілька метрів. Вона веде до місцевого храму

Через ями по коліно, пересуватися тут стає дедалі важче, не кажучи вже про дорожнє жахіття під час дощів та злив. Тоді вулиці перетворюються на справжню річку, позаяк воді просто нікуди дітися.

Голова Великолучківської громади Василь Коштура каже, ремонту автошляхів у населених пунктах, які ввійшли до цієї ОТГ, а їх разом з адміністративним центром аж 17, роками ніхто не здійснював. Частина дороги перебуває на балансі місцевої служби автодоріг Закарпаття, інша відноситься до комунальної власності. Відтак, у декількох сільських радах кілька років тому розробляли проектно-кошторисну документацію, втім реалізувати ці проекти так і не змогли. І нині ця дорожня проблема лягла на плечі Великолучківської громади.

Окрім цього, у сільській раді надсилають численні звернення до балансоутримувача іншої частини автошляхів - служби місцевих автодоріг Закарпаття, аби ті відремонтували свої ділянки.

Василь Коштура каже, розуміє та розділяє наболілу проблему місцевих жителів та сприятиме її вирішенню. Відтак, уже наступного року з місцевого бюджету спрямують кошти на відновлення частини комунальних вулиць Великолучківської територіальної громади і таким чином, поступово відновлюватимуть дорожні артерії.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар