В Ужгороді завершується реконструкція обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології (ВІДЕО)

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко оглянув обласний клінічний центр нейрохірургії та неврології в Ужгороді.  Саме цей об’єкт у 2021 році потрапив до президентської програми «Велике будівництво». Зведення ще одного корпусу центру нейрохірургії та неврології зупинилося ще у 2016 через припинення фінансування. Та зараз тут роботи йдуть на повну.  Три поверхи будівлі розраховані і під передове оснащення, і під кілька операційних, а також палати інтенсивної терапії

У добудові обласного центру нейрохірургії та неврології розмістять нову діагностичну апаратуру. Зокрема, високопольний магнітно-резонансний томограф, ангіограф, устаткування  для операційних блоків, візуалізаційне обладнання, нові функціональні медичні ліжка, інфузійний шприцевий насос.

В обласному центрі нейрохірургії та неврології лікують пацієнтів із гострими порушеннями мозкового кровообігу, з черепно-мозковими травмами, тут  також проходять реабілітацію прооперовані пацієнти. Сюди по допомогу звертаються з сусідніх областей та близького зарубіжжя. Тож, оновлене обладнання та збільшення кількості операційних дасть змогу фахівцям виконувати свою роботу більш якісно та професійно.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар