Затримали “на гарячому”: у Мукачеві чоловік намагався викрасти кабель

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Вчора, 26 листопада, до поліції надійшло повідомлення, що в Мукачеві спрацювала сигналізація на крадіжку в одного з операторів зв’язку


Слідчо-оперативна група прибула на місце події за лічені хвилини, де виявили чоловіка. Той саме знаходився у люку та пакував 120 метрів вже обрізаного кабелю зв’язку.

Мукачево, крадіжки, грабіжники, затримали "на гарячому", поліція

Чоловік представився поліції, проте під час перевірки встановлено, що викрадач назвав чуже ім’я. Насправді ж 18-річний підозрюваний перебував у розшуку за подібні злочини згідно з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду, тому вирішив приховати свою особистість.

Обрізаний кабель та сокиру слідчі вилучили з місця злочину. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто замах на крадіжку, що завдала значної шкоди потерпілому. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Мукачево, крадіжки, грабіжники, затримали "на гарячому", поліція Мукачево, крадіжки, грабіжники, затримали "на гарячому", поліція

Підозрюваний наразі затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

Мукачево, крадіжки, грабіжники, затримали "на гарячому", поліція

Сьогодні суд розглянув клопотання слідчого щодо запобіжного заходу підозрюваному та взяв останнього на період розслідування під варту. Слідство у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар