Співпраця бізнесу для кращих можливостей: круглий стіл учасників туристичного ринку в Поляні (ВІДЕО)

Спільна співпраця бізнесу для збільшення спроможності туристичного ринку. У Поляні, на Мукачівщині, відбувся круглий стіл під назвою «Покращення туристичного клімату в Полянській територіальній громаді», де зібралися представники туристичного бізнесу, туризмознавці, бізнес-консультанти

Начальник управління туризму і курортів Закарпатської ОДА Маріанна Готра підкреслила, Поляна - лідер із туристичного збору на Закарпатті вже кілька років поспіль. Лише за останні 10 місяців ця сума склала більше 2 мільйонів. Такі цифри свідчать не тільки про потужний розвиток туризму, а й про прозорий бізнес, що в свою чергу, за рахунок податків і зборів, допомагає ще більше розвивати цю галузь.

Учасники розповіли про побудову туристичних комплексів та гірськолижних стягів у Поляні, не оминули проблеми у роботі зимового бізнесу. Мова йшла також про створення конкурентної спроможності у місцевості задля розвитку та отримання доходу.

На заході також анонсували фестивалі та події у зимовому сезоні. У результаті обговорення вирішили започаткувати платформу у соцмережах, де в реальному часі відображатимуть туристичну ситуацію в громаді.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар