Вакцинуйся. Збережи життя»: мукачівцям подарували електросамокати, велосипеди і телевізори (ВІДЕО)

Подарунки за свідоме бажання зберегти своє здоров’я та інших. За щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19 у Мукачеві, в Центрі громадськості та національних культур, нагородили переможців першого етапу акції «Вакцинуйся. Збережи життя»

Мукачівка Вікторія Алмашій – працює психологом у садочку №16, переможиця розіграшу «Вакцинуйся. Збережи життя». Дівчина отримала новий телевізор. Зізнається – результат переверщив очікування, такому подарунку здивована, але куди прилаштувати телевізор уже знає.

15 телевізорів, стільки ж електросамокатів і велосипедів виграли жителі мукачівської територіальної громади. Отримали призи ті, хто виконав усі умови розіграшу.

За умовами акції, жителі мукачівської громади зробили обов’язкові кроки: отримали дві дози щеплення від ковід-19, заповнили заявку на участь у розіграші  та зареєструвалися у сімейного лікаря. Рандомна програма визначила переможців 19 листопада у стінах Мукачівської міської ради. Все транслювали он-лайн аби забезпечити прозорість конкурсу. Учасники, які взяли участь в першому розіграші, але не виграли призів, автоматично беруть участь у другому етапі розіграшу.

Другий розіграш відбудеться 15 грудня. Один із переможців отримає позашляховик.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар