«ДІЯ» та стратегія розвитку Ясіня: депутати провели сесію (ВІДЕО)

Щомісяця обранці Ясіня збираються аби обговорити важливі для громади питання. Будівництво та реконструкція, капітальне оновлення та дрібні ремонти – це тільки частина буденних справ, які за рік, що минає стали нормою, яка покращує тутешню інфраструктуру

Одне з важливих питань на яке довго чекали в громаді – можливість впорядкувати земельний фонд та розпочати видачу ділянок місцевим жителям, які давно не могли собі це дозволити.

Затвердили депутати й ініційований очільником Ясіня проект стратегії розвитку громади. Також доопрацювали механізм комунікації з населенням, додавши відповідну рубрику громадських слухань на офіційному сайті селищної ради. Це платформа для дискусій, ідей та планів. До всього й проголосували за творення місцевої спортивної школи.

Та чи не найважливішим стало затвердження планів зведення «ДІЯ-центру». Тут, жителі громади зможуть отримати ввесь спектр необхідних адміністративних послуг швидко та якісно.

Попри плідну роботу, все ж роботи залишається чимало, каже очільник громади. У планах на найближче майбутнє створення спроможної та економічно процвітаючої громади.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар