Смертельний удар прямо в серце: подробиці кривавого інциденту у Червеньові на Мукачівщині (ВІДЕО)

Криваве вбивство ножем у серце – так обірвалося життя 30-річного Степана. Пані Любов – сусідка жінки, що скоїла страшний злочин. Її будинок поряд з тим самим місцем трагедії. Каже, коли дізналася про кривавий інцидент так злякалася, що ледь могла говорити. На питання, чи здатна була її сусідка скоїти страшне вбивство – відповідає – світ тепер такий

А от інший чоловік, що мешкає по сусідству кривавій розправі не дивується. Каже, жінка й на нього замахувалася, а одного разу ба навіть окуляри розбила!

Обидва ж герої сімейного конфлікту знані між сусідами, як ті, що любили хильнути й часто сварилися.

Померлий – з села Ракошина. Проживали разом у Червеньові близько чотирьох років. Познайомилися на сезонних заробітках, де збирали овочі. 41 річна жінка значно старша за чоловіка – на одинадцять років. Має дві дитини, доньку, що вже вийшла заміж та сина, який проживає з нею. 19-річний хлопець розповідає, мати з півмешканцем були безробітними, часто вживали алкоголь та сварилися, але такого летального кінця він не очікував.

Медики, прибувше на місце злочину лише констатували смерть та ознаки насильницької смерті. Жінка завдала фатальний удар холодною зброєю чоловіку в саме сердце.

Жінку затримали вже забрали в ізолятор тимчасового тримання через умисне вбивство. Клопотатимуть про перебування її під вартою у період досудового розслідування. За своєне їй загрожує близько 15 років позбавлення волі.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар