Вручення відзнаки та важливі рішення: сесійне засідання у Мукачівській міськраді (ВІДЕО)

Урочистості на засіданні. Розпочалася чергова сесія Мукачівської міської ради із вручення міським головою Андрієм Балогою відзнаки «Почесний громадЯнин міста Мукачева» Ірині Галай. Рекордсменка країни перша серед українок підкорила найвищу вершину Еверест і найскладнішу за умовами сходження вершину Гімалаїв

Гість із Непалу, який супроводжував Ірину, привіз подарунки для Мукачівського міського голови.

Опісля урочистостей – перейшли до питань порядку денного. Мукачівський міський голова зазначив, через бажання політичних осіб зірвати засідання у міській раді вирішили посилити заходи безпеки у приміщенні та встановили пункт пропуску.

На сесійному засіданні затвердили перелік проектів в рамках Бюджету громадських ініціатив-2022, за які проголосували мешканці громади найбільше. Зокрема, йдеться про спортивний майданчик Пентагон, майданчик «Стріт Файт Мукачево», сквер Пентагон та інші. Окрім цього, затвердили положення щодо щорічної міської літературної премії для молодих письменників імені Юрія Мейгеша – українського письменника та почесного громадЯнина Мукачева.

Також на сесії затвердили програму з прогнозованим фінансовим ресурсом на 2022-2024 рік. Зокрема, для реалізації програми «Додаткового соціально-медичного захисту жителів Мукачівської громади» протягом наступних 3 років необхідно 59 млн. грн.  З липня по вересень цьогоріч нею вже скористалися 398 жителів Мукачівської громади.

Більше 11-ти мільйонів грн на пільговий проїзд планують спрямувати наступного року.  Проект рішення оприлюднили на сторінках міської ради.  Міськими маршрутками у Мукачеві користуються від 15 до 16 тисяч пасажирів,  половина з них - пільговики. Депутати голосували одноголосно.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар