Гуркіт до ночі та потріскані стіни: ужгородці проти забудови в історичному центрі міста (ВІДЕО)

Пані Світлана показує нам стіни свого помешкання, які вкрилися тріщинами після того, як у сусідньому дворі почали зводити забудову

У закритому дворі, що на площі Петефі знаходяться декілька квартир. Люди скаржаться на постійний шум та бояться за свої життя, адже будівництво, яке триває по-сусідству, на їх думку, руйнує помешкання.

Ідемо до двору загального користування, де й почали зводити забудову. Через будівельні роботи пані Маріана, що живе поруч  у будинку, має йти до свого помешкання через «барикади».

Вже на будівництві паспорта об’єкту ми так і не побачили, а чоловіки, які проводять ремонтні роботи на камеру спілкуватись відмовились. Жінки показують нам, як виглядають їх стіни зі сторони загального двору, де триває зведення забудови.

Як раз під час зйомки на будівництво прийшов чоловік. За словами місцевих мешканців це і є той самий забудовник. Наше прохання прокоментувати свою позицію чоловік проігнорував. У той час у міській раді стверджують,  будівництво -  незаконне.

Ми звернулися до прокуратури, де нам повідомили що по цій справі здійснюється досудове розслідування  у двох кримінальних справах.

А тим часом місцеві мешканці й надалі готові відстоювати право на спокійне життя у своїх помешканнях і не полишають надії на те, що будівництво таки припинять.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар