Зимовий сезон та проведення фестивалів: у Поляні обговорюють плани туристичного розвитку

«Покращення туристичного клімату в Полянській територіальній громаді». Сьогодні в стінах Полянської сільської ради відбулася продуктивна зустріч, мета якої обговорити можливості взаємодії між туристичним бізнесом, домовитися про співпрацю та встановити ділові контакти між учасниками туристичного ринку у нашій місцевості

Інформативне засідання зібрало за круглим столом представників туристичного бізнесу Полянської територіальної громади, туризмознавців, бізнес-консультантів та фахівців у сфері туризму Закарпатської ОДА.

Сергій Овчаров, співвласник одного з туркомплексів у своєму виступі презентував гірськолижний стяг, збудований в Поляні, поділився процесом будівництва, функціонуванням та перепонами у роботі зимового бізнесу. Також зазначив про подальші плани для розвитку туризму.

Мар‘яна Готра, начальник управління туризму і курортів Закарпатської ОДА поділилася перспективами та планами зимового сезону на Закарпатті в цілому, також зазначила про потужний туристичний потенціал Поляни, яка одна із лідерів у сплаті туристичного збору.

Серед найважливішого - створення конкурентної спроможності у нашій місцевості задля розвитку бізнесу та отримання доходу підприємцями. Саме про налагодження вірного механізму створення конкурентної переваги компаній розповів професор, консультант з ефективності бізнесу Олександр Полонський.

В Полянській територіальній громаді в планах на зимовий сезон передбачені проведення фестивалів та подій, які сприятимуть додатковому прибутку підприємців. Про це зазначив керуючий ТОВ «PolianSki” Олексій Дума.

Учасники зустрічі сподіваються, вона принесе свої плоди, покращить туристичний потенціал, що дасть змогу залучати якомога більше гостей та збільшувати як місцевий бюджет, так і дохід підприємців.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар